OSTAJE U HAJDUKU

Gabrić: Imponira ponuda Trabzona, ali još sam mlad

22.07.2009 u 12:45

Bionic
Reading

Nakon što je Hajduk odbio ponudu Trabzona za Dragu Gabrića i on je sam, nakon razgovora s predsjednikom splitskog kluba, odlučio ostati na Poljudu

U utorak kasno navečer iz redova Hajduka je stigla obavijest da ne pristaju na ponudu turskog Trabzona, koji im je za Dragu Gabrića ponudio 2,5 milijuna eura. Ponudu su odbili zato što žele sačuvati momčad uoči početka sezone, a u srijedu ujutro stav kluba je predsjednik Mate Peroš prenio i Dragi Gabriću.

Isprva Gabrić nije bio oduševljen činjenicom da će morati odbiti ponudu kojom bi riješio pitanje egzistencije, no na kraju je shvatio da je Hajduk taj koji odlučuje.

'U razgovoru s predsjednikom Perošem sam osjetio da sam im važan i da svi u klubu žele moj ostanak. Shvaćam da je bitno da u prvenstvo uletimo u najboljem izdanju i da na europskoj sceni napravimo ono što čekamo godinama, a to je prolaz u Europsku ligu', rekao je Gabrić koji je priznao i da ga je poljuljala ponuda turskog kluba.

'Imponira mi što su za mene ponudili jaki ugovor, ali ja sam još uvijek mlad i ima vremena za mene. Zato sam i odlučio ostati', rekao je Gabrić i iskoristio priliku da se zahvali čelnicima kluba i Torcidi na podršci.

'Meni Hajduk puno znači, nije floskula, jer sam ovdje 15 godina, od svoje osme godine, i želja svih da ostanem na Poljudu dodatno me motivira. Kao igrač Hajduka izborio sam poziv u reprezentaciju i ne mislim samo na tome stati', zaključuje mladi veznjak 'bilih'.