FIFA_SP_2018.svg

nije ga briga

Frustrirani Maradona ovo je radio na tribinama, na užas organizatora SP-a!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 16.06.2018 17:41
  • Objavljeno 16.06.2018 u 17:18
Bionic
Reading

Diego Maradona teško je proživljavao remi Argentine s Islandom i promašeni penal Lionela Messija ove subote, a uhvaćen je kako na tribinama puši cigaru iako su organizatori molili gledatelje kako se suzdrže za vrijeme utakmice i podrže projekt 'SP-a bez cigareta'...

Legendarni nogometaš bio je na tribinama stadiona Otkritie za vrijeme utakmice koju neće po dobrome pamtiti Lionel Messi niti argentinski navijači.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Messi nije uspio realizirati kazneni udarac u 65. minuti koji je trebao donijeti pobjedu Argentini protiv Islanda, a Diego Maradona izgledao je u tim trenucima izuzetno frustriran u publici.

Na kraju susreta pljeskom je ipak podržao svoje nogometaše unatoč neuspjehu, no nakon utakmice najviše se priča o njegovom nonšalantnom pušenju cigare, unatoč velikom natpisu koji se pojavljivao na semaforu, pokazujući da je ovo 'SP bez duhana' i uz molbu gledateljima da se suzdrže od cigareta, čak i onih električnih.

Za Maradonu pravila ipak ne vrijede, ali organizatorima definitivno nije bilo drago gledati kako im problematični Diego minira akciju koju su pripremili za ovu nogometnu smotru...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal