totalni kaos

Frank Lampard prozvao Matea Kovačića i suigrače te otkrio najveći problem Chelseaja

03.05.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Chelsea je u utorak izgubio i šestu utakmicu u nizu, 'bluese' je u londonskom derbiju razbio Arsenal 3:1, a nakon novog poraza oglasio se utučeni trener Frank Lampard

Frank Lampard igračka je legenda Chelseaja, a 6. travnja je po drugi put sjeo na klupu 'bluesa' u pokušaju da u ovoj očajnoj sezoni spasi što se spasiti može.

No, Lampard je u prvih šest utakmica na klupi Chelseaja upisao - šest poraza! I to uz katastrofalnu gol-razliku 2:12! Gore do ovog jednostavno ne može, jasno je to i Lampardu koji je nakon 3:1 poraza od Arsenala progovorio o svim problemima s kojima se susreo.

'Chelsea je imao puno uspjeha u posljednjih 20 godina, ali trenutno nismo u toj poziciji. U vremenu u kojem sam ovdje, kada se pogleda iza kulisa, na treninge, vide se razlozi zašto je to tako... Jer ako ćemo stalno biti draga, fina momčad, kao u prvom poluvremenu protiv Arsenala, onda nije važno protiv koga igramo...', započeo je rezignirano Lampard te potom poslao upozorenje svojim igračima koji su, očigledno, upali u crnu rupu.

Pokušao je Lampard 'prozvati' našeg Matea Kovačića i ostatak suigrača, potaknuti ih da se trgnu u samoj završnici sezone.

  • +9
Arsenal - Chelsea, engleska liga, 2.5.2023. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'To se neće promijeniti preko noći, ali moramo to napraviti čim prije. Prepasivni smo, a uzroci mogu biti različiti. Igrači nemaju samopouzdanja, ali kada ste igrač Chelseaja, morate igrati na određeni način čak i ako je to slučaj u kojem se trenutno nalazimo. Jedino što vas može izvući iz cijele situacije su razumijevanje i rad', zaključio je Frank Lampard.

Chelsea je trenutno 12. na prvenstvenoj ljestvici s tek 39 osvojenih bodova i bez ikakvih šansi da osigura nastup u Europi sljedeće sezone.