POHVALILA MU BRKOVE

Francuz otkrio anegdotu s predsjednicom Grabar-Kitarović; suigrač mu rekao da je ispao glup

03.01.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Fotografije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojima nakon finala SP-a ljubi svakog igrača Francuske i Hrvatske obišle su svijet. Ali o čemu je razgovarala s nekim igračima, pogotovo Francuzima, nije bilo poznato

Niti snažan pljusak u Moskvi, zbog kojeg je za nekoliko minuta bila mokra do kože, nije je spriječio da srdačno pozdravi igrače obje reprezentacije.

Na snimkama se vidjelo kako je s nekoliko francuskih igrača razmijenila nekoliko riječi, a pet mjeseci nakon finala u kojem je Francuska nadigrala Hrvatsku 4:2 jedan francuski reprezentativac otkrio je kako se propisno osramotio.

Naime, 33-godišnji Adil Rami, član francuskog kluba Marseille, koji u finalu nije nastupio, ispričao je anegdotu s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović koja, uzgred rečeno, osim engleskog, koji savršeno govori, u svom životopisu navodi da tečno govori španjolski i portugalski, a da se služi još talijanskim, francuskim te njemačkim jezikom.

'Nakon finalne utakmice predsjednica Hrvatske pogledala me i rekla: 'Imate lijepe brkove.' Ja sam joj odgovorio: 'Jako volim Mikonos.' Eto, ne znam zašto, ali uvijek sam miješao Grčku i Hrvatsku. U tom trenutku me Olivier Giroud pogledao i rekao nešto u stilu: 'Jesi li ti glup? Mikonos je u Grčkoj'', ispričao je Rami.

Nema sumnje da mu hrvatska predsjednica to nije zamjerila.

  • +32
Kolinda Grabar Kitarović na finalu SP-a u nogometu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia