'penicilin' za velikane

[FOTO] Zlatan Ibrahimović spasio Milan u sudačkoj nadoknadi; Ivan Jurić s Veronom je na San Siru osvojio veliki bod

08.11.2020 u 23:02

Bionic
Reading

U posljednjem susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Juruić su na San Siru odigrali 2:2, nakon što su gosti vodili 2:0...

Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Verona je povela u 6. minuti golom Antonina Baraka, a u 19. minuti već je bilo iznenađujućih 2:0 za goste, a zabio je Mattia Zaccagni.

Milan je do kraja poluvremena uspio smanjiti preko Giangiacoma Magninija koji je zatresao vlastitu mrežu. Zlatan Ibrahimović je mogao izjednačiti u 66. minuti, ali Ibra se propisno osramotio. Ponovno nije uspio zabiti iz penala, promašio je cijeli gol!

Ipak, švedski napadač se iskupio u trećoj minuti nadoknade zabivši glavom za konačnih 2:2.

  • +4
AC Milan - Hellas Verona, 8.11.2020. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan u drugom poluvremenu. Za goste je do 64. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije nastupio.

Spomenimo i to kako je Ivan Jurić očigledno 'penicilin za velikane' jer je prije dva kola u gostima kod Juventusa odigrao 1:1, a u 1. kolu nove sezone Serie A na svom je terenu svladao Romu 3:0!