novo proljeće

[FOTO/VIDEO] Zoran Mamić nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede koja je Dinamo odvela u nokaut fazu, a osvrnuo se i na iduće protivnike u Europi

03.12.2020 u 22:52

Bionic
Reading

Dinamo je izborio novo europsko proljeće, a sve je prokomentirao trener Zoran Mamić

Dinamo je pobjedom na gostovanju kod Feyenoorda u petom kolu Europske lige osigurao prolazak u nokaut fazu. 'Modri' će u novo proljeće u Europi kao prvi u skupini i zadnja utakmica s CSKA iz Moskve će biti tek revijalnog karaktera.

  • +19
Feyenoord - Dinamo, 5. kolo Europske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: PIETER STAN DE JONGE

Dinamovi su žestoko proslavili u svlačionici, a još je dugo nakon susreta odjekivala njihova pjesma. Bit će ovo drugo Dinamovo europsko proljeće u zadnje tri sezone, a nakon što je osigurano kolo prije kraja, medijima se obratio trener Zoran Mamić.

'Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo jako dobro od prve do zadnje minute i kontrolirali smo utakmicu. Jako sam sretan zbog igrača. Zaslužili smo ovaj rezultat našim zalaganjem. Bili smo jako kompaktni i to je ono što smo tražili od igrača. Oni su to ispunili gotovo 100 posto', rekao je Mamić nakon utakmice pa dodao:

'Nije lagano protiv Feyenoorda unatoč njihovim problemima. Sretni smo zbog igrača, navijača i svih ljudi u klubu. Sretni smo i što smo prvi u skupini, zbog financijskih i sportskih rezultata. Što se tiče protivnika u budućnosti, sve su to jake ekipe, morat ćemo se jako dobro pripremiti. Sretni smo i zato što još nismo primili gol u Europa ligi. Svi možemo biti sretni i ponosni', zaključio je Mamić.

U nastavku pogledajte oba gola Dinama koja su ih odvela u novo proljeće u Europi.