Novo europsko proljeće

[FOTO/VIDEO] Kapetan Dinama Arijan Ademi prokomentirao svoj rekord i otkrio zašto neće slaviti, a oglasio se i strijelac drugog gola Lovro Majer

04.12.2020 u 08:10

Bionic
Reading

Dinamo je s 2:0 pobijedio Feyenoord u Nizozemskoj i tako osigurao novo proljeće u Europi, a nakon utakmice svoje viđenje su ponudili Arijan Ademi i Lovro Majer

Dinamo je u petom kolu Europske lige pobijedio Feyenoord u gostima i tako osigurao proljeće u Europi kolo prije kraja. Golove za Dinamo u Nizozemskoj su zabili Bruno Petković iz penala i Lovro Majer na asistenciju Arijana Ademija.

  • +19
Feyenoord - Dinamo, 5. kolo Europske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: PIETER STAN DE JONGE

Modri su i dalje jedina momčad od 80 klubova u europskim natjecanjima koja u grupnoj fazi nije zabila gol, a u nokaut će ići s prvog mjesta što će im donijeti dodatnu zaradu. Nakon novog velikog uspjeha se oglasio kapetan Arijan Ademi koji je ujedno postao i Dinamov rekorder u Europi sa 77 nastupa, jednim više od Sammira s kojim je do ove utakmice bio izjednačen.

'Velika mi je čast biti rekorder Dinama u europskim nastupima. Nema vremena za odmor. Slijedi Slaven, pa CSKA i onda Rijeka. Imamo težak raspored i moramo to dobro odraditi, a onda ćemo slaviti', rekao je Ademi pa dodao:

'Trebamo ovako nastaviti, još nismo dobili ni gol u Europa ligi, ne znam što bih rekao. To je nemoguće i to pokazuje koliko smo ozbiljna ekipa, pokazuje angažman svih igrača, od napada do obrane', poručio je Ademi.

Svoje viđenje dao je i strijelac drugog gola Lovro Majer.

'Jako sam sretan kao i cijela ekipa. Kako smo krenuli, nismo očekivali da ćemo ovako lagano proći. Tako je ispalo, ali smo pokazali koliko vrijedimo i što možemo. Sretan sam i zbog gola. Znači nam i to što smo prvi u skupini zbog samopouzdanja. Ne razmišljamo još o nokaut fazi. Idemo probati pobijediti i uživati', rekao je Majer.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.