još ako je iskren...

[FOTO] Veselin Vujović najavio je skorašnje rukometno svjetsko prvenstvo i otkrio što zbilja misli o hrvatskoj reprezentaciji

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 12.01.2021 10:23
  • Objavljeno 11.01.2021 u 23:24
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija u utorak putuje na svjetsko prvenstvo, kojem je od 13. do 31. siječnja domaćin Egipat. Izbornik Lino Červar odabrao je kojih 20 igrača vodi na sjever Afrike, a bivši trener PPD Zagreba i veliko rukometno ime, Veselin Vujović, najavio je prvenstvo

Bivši trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović (59) prije par dana preuzeo je banjalučki Borac, odnosno nakon više od godinu dana ponovno je na trenerskoj funkciji.

Ipak, nije Vujović 'od jučer', pa je u podcastu Rukometnih ikona najavio nadolazeće svjetsko prvenstvo.

'Mislim da će Hrvatska i Norveška igrati finale Svjetskog prvenstva, to bih i najviše volio. To su dvije najozbiljnije reprezentacije, dvije različite škole rukometa', razveselio nas je ovom najavom bivši legendarni rukometaš.

Prvenstvo u Egiptu bit će prvo na kojem će se natjecati 32 reprezentacije. Za Vujovića je to previše.

'To je preglomazan format, treba toliko utakmica i odigrati u kratkom periodu. Mislim da će biti dosta iznenađenja, nitko više ne zna tempirati formu, ponašati se. Evo, što ako Hrvatska dođe do polufinala pa pozitivan bude Duvnjak ili Cindrić? Također, mislim i da će biti dosta ozljeda, samo se nadam ne teških'.

  • +15
Rukomet: Hrvatska - Španjolska (Europa kup) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal