lista ozlijeđenih sve duža

[FOTO]Što se događa u Realu? Zinedine Zidane hvata se za glavu, jer ostao je bez još jednog igrača koji je nezamjenjiv u početnoj postavi

19.02.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Iako je madridski Real upisao tri uzastopne prvenstvene pobjede, navijači 'kraljevskog kluba' imaju itekako puno razloga za brigu i nezadovoljstvo. Naime, u prvenstvu im gradski suparnik Atletico bježi šest bodova, uz utakmicu manje. U Kupu kralja već su ispali, a i momčad je pred ispite u Ligi prvaka prilično razrijeđena, jer se nepromišljeno slalo igrače na posudbe, a ozljeda je sve više i više

Zavapio je prije par dana trener Reala Zinedine Zidane kako mu je već osam igrača van stroja, te da se čudi otkud tolike ozljede.

Na tom popisu su: Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Marcelo, Valverde, Hazard i Rodrygo.

No, kako ni jedna loša vijest ne dolazi sama, tako je na posljednjem treningu ozljedu 'zaradio' i prvi strijelac kluba Francuz Karim Benzema.

Ovaj klasni napadač propustit će subotnji dvoboj protiv Valladolida, a Zidane strahuje da je Benzemu izgubio i za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, protiv Atalante.

O tom problemu s premalim brojem igrača pisali smo nedavno, a sada se potvrđuje koliko se loše vodi sportska politika kluba. Naime, Luka Jović u siječnju je otišao na posudbu u Eintracht, pa je jedini napadač u ekipi nakon ozljede Benzeme ostao Mariano Diaz, koji će sasvim sigurno dobiti svoju priliku da pokaže svoje znanje.

  • +5
Real Madrid - FC Valencia 2:0; španjolska liga; 14.2.2021. Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen