PROMETNA NESREĆA

[VIDEO/FOTO] Šok i tuga u Šibeniku: Poginuo Dražen Gović - legendarni igrač kluba sa Šubićevca

16.02.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Jedan od poginulih u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Šibenika je bivši nogometaš Šibenika i Zadra 41-godišnji Dražen Gović

Gović je jedan od najboljih igrača generacije kluba sa Šubićevca u kojoj su bili i Ante Rukavina i Gordon Schildenfeld. Slobodno se može reći da je jedan od legendi HNK Šibenik uz kojeg je bio i kao navijač po okončanju igračke karijere.

Za HNK Šibenik je nastupio u 72 službena susreta, u kojem je postigao 12 pogodaka i 12 asistencija.

Ova vijest je šokirala Šibenčane koji se s nevjericom opraštaju od Dražena na društvenim mrežama. Posebno dirljiva je objava njegovog matičnog kluba:

Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

'Pamtimo posebno njegove maestralne slobodne udarce kojima je oduševljao šibensku publiku, te borbu i nevjerojatan angažman za svaku loptu. Dražene, počivao u miru! A mi te pozdravljamo s onom tvojom: Kad ugasin sviću, odem nebu previsoko, živija san i umrit ću sa Šibenikom u mom oku...

Podsjetimo, nesreća se dogodila jutros oko 6.33 sati na cesti Dubrava - Gospodarska zona Podi. Kako javlja šibenska policija u nesreći su sudjelovala dva osobna automobila kojom prilikom su dvije osobe smrtno stradale.

  • +9
Teška prometna nesreća kod Šibenika Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz

Detalji nesreće bit će poznati po okončanju očevida i utvrđivanja svih okolnosti.