LIGA PRVAKA

[FOTO] Senzacionalni PPD Zagreb srušio mađarski Szeged i postao ozbiljan kandidat za drugi krug natjecanja

17.02.2022 u 22:48

Bionic
Reading

U dvoboju 11. kola skupine A Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba svladali su u svojoj dvorani mađarski Pick Szeged s 26:24 (14:10)

PPD Zagreb je svladao velikog favorita Pick Szeged, a tom velikom pobjedom, trećom u zadnja četiri susreta, zagrebaši su preskočili Vardar na šestom mjestu, koje vodi u daljne natjecanje.

Hrvatski prvak je odlično započeo susret, početkom utakmice imao je prednost od 8:3, a prvo poluvrijeme je dobio s respektabilnih 14:10.

  • +12
PPD Zagreb - Szeged, 17.02.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Mađarski sastav se u drugom dijelu približio na svega jedan gol zaostatka,a junak dvoboja bio je Sandro Obranović, koji je u u zadnjih sedam minuta dvoboja postigao tri gola.

Obranović je završio sa sedam golova, Ivan Ćupić je dodao šest, a Zvonimir Srna pet pogodaka, dok je kod mađarske momčadi Miguel Martins dao šest, Slovenac Mario Šoštarić pet golova, a Mirko Alilović upisao 7 obrana.

Na tablici vode Aalborg i Montpellier s po 16 bodova, Pick i Kilel imaju po 15, PPD Zagreb i Elverum po osam, Vardar 7, a na začelju je Meškov sa četiri boda.