krizni sastanak

[FOTO] Prvi čovjek Reala Florentino Perez nije izdržao do izlaska iz samoizolacije i povratka u klub, već je nazvao Zinedinea Zidanea...

09.02.2021 u 06:36

Bionic
Reading

Madridski Real teškom je mukom došao do tri boda na gostovanju kod Huesce, a momčad Zinedinea Zidanea s dva je gola spasio njegov sunarodnjak Raphael Varane, kojem je to prvi put pošlo za nogom u karijeri. Real je na kraju pobijedio 2:1

Porazi u španjolskom Super kupu, Kupu kralja, pa potom i prvenstveni poraz od Levantea, zatim veliki bodovni zaostatak za vodećim Atleticom, pa sada na kraju i mučenje kod Huesce, razlog su zbog kojeg se u 'bijelom' dijelu Madrida priča o mogućoj smjeni Zinedinea Zidanea s trenerske pozicije.

Imao je legendarni Francuz sreće što je Florentinu Perezu početkom mjeseca potvrđen koronavirus, pa je prvi čovjek 'kraljevskog kluba', tih nekoliko kriznih dana bio odsutan iz ureda i nedostupan za javnost.

No, da je stanje u klubu i dalje ozbiljno, potvrđuju vijesti iz Madrida, jer Perez nije čak ni čekao da mu prođe vrijeme samoizolacije, već je u nedjelju, nakon Realova povratka iz Huesce, nazvao Zidanea. Ipak, izabrao je trenutak, nakon pobjede, kad su tenzije manje, kako bi popričao s trenerom.

'Mi smo još uvijek na istom brodu, osjećam podršku. Morate prihvatiti da će ponekad biti teško. A kad je situacija teška, neke stvari morate preokrenuti. Znam da imam sjajnu momčad, i ništa nas neće spriječiti u napornom radu, kako bi došli do željenih rezultata', prepričao je Zidane suštinu razgovora s Perezom.

Svi u Realu, od čelništva do igrača, svjesni su težine situacije i da će do trofeja, bilo u La Ligi, bilo u Ligi prvaka, doći jako teško.

No, sada je Zidane dobio ohrabrujuću poruku od Pereza, pa će i njemu biti lakše raditi u nastavku sezone.

  • +12
Huesca - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Kiko Huesca