šutalo se dokazao

[FOTO] On je još jedno veliko otkriće Zlatka Dalića; a njegove skromne riječi potvrđuju koliko mu znači ovakav debi

10.06.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Nakon Erlićevog debija protiv Francuske, okršaj protiv Danske pamtit će Josip Šutalo. I upravo je ovaj dvojac odigrao sjajno na stoperskim pozicijama

Hrvatske je napokon stigla do prve pobjede u novoj sezoni Lige nacija. Nakon lošeg prvog poluvremena, u drugom je, s ulaskom Luke Modrića i Matea Kovačića, Hrvatska izgledala puno bolje.

Ali osim ta tri boda, izbornik Dalić dobio je još jednog odličnog igrača. Riječ je mladom Josipu Šutalu.

'Ova utakmica ne bi mogla ispasti bolje ni da sam zamišljao. Odradili smo svih 90 minuta na maksimalnom nivou. A što je za mene najbitnije, nismo ni primili gol, tako da mislim da je danas posao dobro odrađen', skromno je zaključio Dinamov 22-godišnji stoper Josip Šutalo.

[FOTO] Opet se vidjelo koliko je Hrvatska ovisna o Luki Modriću; s kapetanom u sastavu stigla je i pobjeda kod odlične Danske

Prema tome, jasno je da je debi za Hrvatsku bio prelijep.

'Prelijep je osjećaj, nešto što sanjaš cijeli život. Dobio sam priliku i pokušao ju iskoristiti na najbolji mogući način'.

U paru s Martinom Erlićem izgledao je kao da je odigrao 100 utakmica, a ne tek prve minute.

'Ovo je meni i Martinu Erliću prva utakmica da igramo zajedno, ali mislim da smo se dosta dobro snašli. U prvom smo se dijelu dosta potrošili, nismo bili baš mirni na tom prvom pasu, ali uspjeli smo to izgurati i u drugom je to izgledalo puno bolje', rekao je za Novu TV nakon utakmice stoper Josip Šutalo.

  • +36
Danska - Hrvatska (3. kolo Lige nacija) Izvor: EPA / Autor: Liselotte Sabroe