premier liga

[FOTO] Manchester United još jednom ponižen na svom stadionu, City pobijedio 2:0 i pogurao Solskjaera prema izlaznim vratima

06.11.2021 u 15:42

Bionic
Reading

Prva utakmica subotnjeg programa 11. kola engleske Premier lige donijela je i veliki mančesterski derbi, a više razloga za slavlje imao je plavi dio Manchestera, koji navija za City. Guardiolina momčad na Old Traffordu slavila je 2:0

Nogometašima Manchester Uniteda možda je i bolje da ne igraju domaće utakmice ove sezone. Jer u posljednja četiri prvenstvena ogleda upisali su već tri poraza, uz jedan remi. Prije dva tjedna slavio je Liverpool sa 5:0, a ove subote, u ranom terminu, Vragovima je presudio i gradski suparnik City.

S time da su Plavci bili puno 'obazriviji' i slavili su tek 2:0.

Momčad Guardiole povela je u sedmoj minuti nakon autogola Baillyja. Zanimljivo, navijači su tjednima tražili od Solskjaera da Bailly konačno dobije priliku, a kada je napokon zaigrao počela je za njega prava noćna mora.

Na odmor se otišlo s još jednim golom u mreži De Gee, koji je prije toga radio čuda, ali ovog puta i on snosi dio odgovornosti. Za vodstvo, a kasnije se pokazalo i konačnih 2:0 pobjedu Cityja zabio je, na ubačaj Cancela Bernardo Silva.

U nastavku susreta City je rutinski čuvao prednost, dok United nije niti jednom zaprijetio gostujućim vratima.

Naravno, nakon svih ovih rezultata, a nakon kojih je jasno da se United neće moći uključiti u utrku za naslov, upitno je kakva je sudbina Olea Gunnara Solskjaera na klupi Vragova.

  • +22
Manchester United - Manchester City, Premier liga, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL