lijepo od njega

[FOTO] Ivan Rakitić rekao ono što svaki dinamovac želi čuti, ali onda i bio brutalno iskren: Ali nogomet je takav, taj smiješan penal...

24.02.2022 u 21:18

Bionic
Reading

Donedavni hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić s kapetanskom je vrpcom poveo Sevillu u uzvratnu utakmicu play-offa za osminu finala Europske lige. Dinamo je ovog četvrtka pobijedio 1:0, ali nakon pobjede Seville pred svojim navijačima, u kojoj je Rakitić zabio gol te s ukupnih 3:2, momčad iz Andaluzije prošla je u osminu finala EL-e

Ima Dinamo za čime žaliti, jer protiv drugoplasirane momčadi španjolske La Lige odigrao je hrabru utakmicu. Nakon postignutog gola i prilično riskantnu, te je Lopeteguijevu momčad natjerao na obranu.

Međutim, za potpuno iznenađenje, snage ipak nije bilo. A kakvim je ovaj ogled vidio Sevillin igrač Ivan Rakitić, rekao je pred kamerama Arenasporta.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Najvažnije je da smo se plasirali dalje. Znali smo da je Dinamo fantastična momčad, čestitke njemu na pobjedu i sretno dalje. Mi smo znali koliko je teško. Dinamo je dobra momčad. Oni su zadnjih godina vrlo čvrsti u Europi. Čestitam im na pobjedi, želim im svu sreću svijeta. Mi smo dosta dugo sve držali pod kontrolom. Ali nogomet je takav, taj smiješan penal, ali to je nogomet. Najvažnije je da smo prošli dalje i to je t0', rekao je Ivan Rakitić nakon prolaska svoje momčadi u daljnji krug natjecanja'.

  • +53
NK Dinamo - FC Sevilla, Europska liga, 24.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL