PROBLEMI SA SMJEŠTAJEM

Fizičari potjerali 'kockaste' u Supetar

21.04.2011 u 20:11

Bionic
Reading

Iz temelja je Slaven Bilić promijenio planove za dvoboj s Gruzijom 3. lipnja u Splitu. S time da glavni tajnik HNS-a još nije s Hajdukom definirao sve organizacijske pojedinosti utakmice

Početkom tjedna izbornik Bilić, njegov pomoćnik Aljoša Asanović i tajnik HNS-a Srebrić bili su na Braču i shvatili da u Postirama nema dovoljno smještajnih kapaciteta, pa su se odlučili za hotel Amor u Supetru. A trenirat će na travnjacima u Postirama.

'Puno nam više odgovara smještaj u hotelu Amor, jer ima 48 soba, a nama obično treba do 45 soba, što znači da ćemo imati cijeli hotel samo za reprezentaciju. Usto, popratni sadržaji u Amoru su baš onakvi kakvi nam trebaju. U hotelu Pastura u Postirama nismo mogli biti fizički zajedno, jer se u razdoblju u kojem smo mi trebali biti u tom hotelu ondje održava skup fizičara. Na raspolaganju ima samo dodatne apartmane, pa smo se odlučili za Supetar', izvijestio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Dakle, reprezentativci neće biti smješteni tik uz terene, već će se na trening voziti autobusom. Udaljenost od Supetra do Postira je sedam kilometara.

'Tri puta mjerili smo koliko nam treba autobusom od hotela do terena i to je petnaestak minuta vožnje, slično kao u Čatežu', kaže Gavran.

Bilić je prvo planirao odraditi dio priprema u Sloveniji i Austriji, pa igračima dati slobodan vikend i 29. svibnja uputiti se na Brač. Međutim, promijenio je plan, okupljanje će biti u Splitu 26. svibnja. Još se ne zna da li u hotelu Park ili Lav.

Dva dana reprezentacija će trenirati u Poljudu kako bi osjetila travnjak, a potom se seli na Brač. Za boravak u Splitu odlučio se zbog želje da se reprezentativci zbliže s Poljudom i s gradom u kojem ih dugo nije bilo. U ta dva dana boravka u Splitu igrači će što više boraviti u gradu jer Bilić želi da navijači osjete puls kockastih.