nova uloga

Filip Zubčić novi brend ambasador ProGame funkcionalnog pića

06.02.2024 u 11:08

Bionic
Reading

ProGame je nova generacija funkcionalnih pića koja sve više privlači mlade, ambiciozne ljude okrenute uspjehu. Filip Zubčić ove je sezone u sjajnoj skijaškoj formi, a stigavši do novog izvrsnog plasmana u veleslalomu Svjetskog kupa u austrijskom Schladmingu, zahvalio se na podršci te još jednom pokazao kako se potiče izvrsnost.

Filip Zubčić, najbolji hrvatski skijaš postao je zaštitno lice ProGame, Jamničinog funkcionalnog pića.

U vezi svoje nove uloge ambasadora ProGamea, Filip Zupčić je ponosno izjavio: „Uz veliki trud i fokus na ciljeve, rezultat neće izostati, a na tom putu dobro je imati kvalitetnog saveznika. Drago mi je da je ProGame prepoznao moju kvalitetu i što sam postao ambasador ovog funkcionalnog pića koje podržava moj sportski životni stil. Kroz godine sam shvatio koliko je važno brinuti se o svom tijelu i formi, kako bih uvijek bio spreman za nove izazove na stazi. Jamnica ProGame mi pruža potrebnu hidraciju i dodatnu podršku koja mi pomaže da dosegnem najbolje rezultate. Vjerujem da ćemo ovom suradnjom promicati sportski način života i poticati ljude da ostvare svoje ciljeve.“ Dodatno je istaknuo da je njegov osobni favorit ProGame okus trešnje.

ProGame je piće koje doprinosi normalnim mentalnim performansama i metabolizmu stvaranja energije pa se tako prirodno povezuje s pobjedničkim mindsetom i fokusom na vrhunske rezultate. I baš kao što Filip uspješno uklizava u cilj slaloma i veleslaloma, tako i ProGame pridonosi boljem fokusu, koncentraciji i energiji kroz dva okusa. Prvi je Stamina, s okusom trešnje, a sadrži vitamine B3, B6 i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Drugi je Focus, s okusom manga i marelice koji sadrži vitamin B5 te pridonosi normalnim mentalnim performansama. ProGame sadrži malo kalorija, nema taurina, a uz spomenute vitamine i minerale sadrži optimalnu razinu prirodnog izvora kofeina.

Najveći benefit povezivanja Filipa Zubčića i Jamnice ProGame nije samo poslovna suradnja, nego i snažna poruka o dijeljenju zajedničkih vrijednosti koje mlade generacije mogu inspirirati i motivirati na putu njihovog uspjeha. Bavljenje sportom jedan je od važnih preduvjeta za stvaranje pobjedničkog mindseta. Na ovom putu, ProGame želi biti pouzdan partner, a njegova jedinstvena funkcionalnost igra bitnu ulogu. On pridonosi boljem fokusu i koncentraciji te stvaranju energije prilikom treniranja, istovremeno hidrirajući tijelo, a metabolizam pun energije uz jake mentalne performanse preduvjet je svakog  uspjeha.