veleslalom alta badia

Filip Zubčić iskreno priznao: Drugi lauf mi je bila jedna od najboljih vožnji u životu

17.12.2023 u 16:22

Bionic
Reading

Natrag sam na postolju i naravno da sam jako zadovoljan, komentirao je hrvatski skijaš Filip Zubčić drugo mjesto na veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa ove nedjelje u talijanskoj Alta Badiji

Nakon prve vožnje Filip Zubčić je bio na drugom mjestu iza Švicarca Marca Odermatta, a takav raspored na samom vrhu je ostao i na kraju utrke. Zubčić je ukupno imao tek 19 stotinki slabije vrijeme od Švicarca, a njih su dvojica u nedjelju bili daleko ispred kompletne konkurencije.

'Drugi lauf je sigurno bila jedna od najboljih mojih vožnji u životu. Šteta, bio sam i blizu pobjede, ali to je skijanje. Stvarno se dobro osjećam i u ovom naletu moram skijati što je bolje i skupiti što više ovakvih rezultata', rekao je Zubčić te je potom komentirao nedjeljni nastup:

'Prva vožnja je također bila odlična. Između dvije vožnje sam bio dosta nervozan jer se, iskreno rečeno, dugo nisam našao u takvoj situaciji. Odlučio sam ne razmišljati previše o rezultatu, smirio sam se i bio još i bolji u drugom laufu. Čestitke cijeloj mojoj momčadi i sada se idemo na pravi način pripremiti za utrku u ponedjeljak kada se vozi novi veleslalom', završio je Zubčić.