okršaj u meksiku

Filip Hrgović nestrpljiv: Što me ima pozdravljati, on je tu da mi skine glavu

23.08.2019 u 17:22

Bionic
Reading

Hrvatski boksač Filip Hrgović u noći sa subote na nedjelju borit će se u meksičkom Hemosillu protiv domaćeg borca Marija Heredije.

Filip Hrgović očito je ozbiljno shvatio ovu borbu te je iz baze u Miamiju par dana prije meča stigao u Meksiko i potom u gradu gdje će se održati borba, Hemosillu, održao javni trening na kojem ga je Meksikanac htio pozdraviti. No, to je razljutilo hrvatskog boksača.

'Što me imaš pozdravljati?! Pozdravi me poslije meča. Pokazao je preveliki respekt. Ne volim ovakve stvari. Ne volim takve borce koji previše pozdravljaju. Mi smo tu da se borimo. On je tu da mi skine glavu, ja sam tu da njemu skinem glavu', rekao je za RTL Hrgović pa dodao:

'Sačuvaj me Bože od borba s čovjekom koji nema što izgubiti. Ja sam veliki favorit, on ide na sve ili ništa. Ja trebam to završiti. Treba vidjeti kako će mi se lijeva ruka ponašati'.

Heredia je istaknuo:

'Ovo je najbolja borba u mom životu. Osjećam se spremno i želim pobijediti. Gledao sam ga, težak je borac. Visok je i malo sam zabrinut, Nikad se nisam borio s boksačima koji su visoki poput njega'.