DOLAZAK S GOODISONA

Fellaini kreće Rooneyjevim stopama

07.08.2013 u 13:57

Bionic
Reading

Najčitaniji belgijski dnevnik Het Laatste Nieuws u izdanju od srijede objavio je informaciju da je Evertonov vezni nogometaš Marouane Fellaini pred potpisivanjem ugovora za Manchester United.

Belgijci pišu da će transfer biti potvrđen u satima koji dolaze, te da će klub s Old Trafforda za 25-godišnjeg veznjaka Evertonu platiti više od 25 milijuna eura odštete.

Poznati belgijski 'ofenzivni razarač' tako bi trebao popuniti rupu u Unitedovu veznom redu, za što su ovog ljeta već konkurirali Thiago Alcantara, Cesc Fabregas i Luka Modrić. Tako bi Fellaini mogao krenuti Rooneyjevim stopama, jer je i sadašnji napadač Uniteda na Old Trafford došao iz Evertona.

Het Laatste Niewus na kraju teksta zaključuje da su belgijski nogometaši zagospodarili Premiershipom. S Fellainijevim izglednim dolaskom u United, svaki će od pet najboljih engleskih klubova od predstojeće sezone u svojim redovima imati barem po jednog Belgijca: u Chelseaju su Hazard, De Bruyne i Lukaku, u Manchester Cityju su Kompany i Boyata, u Arsenalu je Vermaelen, dok za Tottenham nastupaju Vertonghen, Dembele i Chadli.