poslastica u pragu

Federer i Nadal napokon pristali ostvariti veliku želju ljubitelja tenisa!

21.09.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Roger Federer i Rafael Nadal trebali bi po prvi put u svojim karijerama zaigrati zajedno na istoj strani mreže u igri parova, u sklopu Laver Cupa koji je na rasporedu ovog vikenda u Pragu...

Laver Cup je novostvoreno tenisko natjecanje u kojem igraju Europa i Ostatak svijeta. Obje ekipe imaju po šest vrhunskih tenisača u svojim redovima, a za europsku reprezentaciju koju vodi Bjorn Borg igrat će Roger Federer, Rafael Nadal, Tomaš Berdych, Dominic Thiem, Alexander Zverev i naš Marin Čilić.

  • +5
Finale US Opena 2017., Nadal vs Anderson Izvor: Reuters / Autor: MIKE SEGAR

Protivnici Europljanima bit će Querrey, Sock, Kyrgios, Shapovalov, Tiafoe i Isner, a ljubiteljima tenisa ostvarit će se velika želja: u igri parova po prvi će put Federer i Nadal nastupiti s iste strane mreže.

'Puno sam puta igrao protiv Rafe i to velike mečeve, od toga čak devet finala Grand Slam turnira i drago mi je ovaj put imati ga na svojoj strani. Razgovarali smo o tome mnogo puta, ali nikad se prije nije dogodilo,' izjavio je Federer koji s Nadalom vodi borbu za prvo mjesto na ATP ljestvici ove sezone i obojica su osvojili po dva Grand Slam turnira u 2017. godini.

'Volio bih igrati s Federerom i nadam se da će nam kapetan to dopustiti,' apelirao je na Bjorna Borga Rafael Nadal, no legendarni Šveđanin sigurno neće biti prepreka dugo iščekivanoj poslastici ovog vikenda u Pragu...

  • +26
Marin Čilić - Roger Federer, finale Wimbledona 2017 Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Toby Melville