OSTANAK KAO OBAVEZA

Falcao: Ne razmišljam o odlasku iz Atletica

19.05.2012 u 22:26

Bionic
Reading

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo ovih je dana priznao kako će klub saslušati ponude za Falcaa, a Kolumbijac tvrdi da je spreman odraditi ugovor s klubom do kraja, odnosno do ljeta 2016. godine

Kolumbijski napadač Radamel Falcao, najbolji igrač madridskog Atletica u sezoni koja je upravo završila, tvrdi da uopće ne razmišlja o promjeni sredine ovog ljeta.

Falcao (26) je tek prošlog ljeta stigao na Vicente Calderon, a prva mu je sezona bila i više nego dobra. Najsvjetliji trenutak Kolumbijac je doživio u finalu Europa lige kada je s dva pogotka presudio Athletic Bilbau (3:0). Sveukupno je ove sezone postigao 24 pogotka u Primeri (španjolska prva liga) i 12 u Europa ligi čime je obranio naslov najboljeg strijelca od prošle sezone kada je s Portom uzeo naslov.

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo ovih je dana priznao kako će klub saslušati ponude za Falcaa. Kolumbijac tvrdi da je spreman odraditi ugovor s klubom do kraja, odnosno do ljeta 2016. godine.

'Znam da imam još četiri godine ugovora s klubom. Isto tako znam da postoje klubovi koji se interesiraju za mene, ali se ja nastojim distancirati od takvih priča. Ne razmišljam o promjeni kluba. Postoje odluke koje mora donijeti klub, a ne ja', izjavio je Falcao.