Malcom ZABIO INTERU

Evo zašto je Barcin Brazilac plakao kao malo dijete; njegovo objašnjenje oborilo je navijače s nogu

07.11.2018 u 13:50

Bionic
Reading

U utakmici 4. kola Lige prvaka između milanskog Intera i Barcelone gledatelji na San Siru svjedočili su povijesnom te ujedno vrlo emotivnom trenutku. Iako je utakmica završila 1:1, junak večeri svakako je bio Brazilac Malcom

Podsjetimo, Barcelona je povela u 83. minuti golom Brazilca Malcoma, a izjednačio je Mauro Icardi u 87. minuti. No upravo je gol 21-godišnjeg Malcoma – koji je ušao u igru u 81. minuti umjesto Dembela - te reakcija nakon što je zatresao mrežu postala priča dana. Naime, ovaj mladi Brazilac u zadnje je vrijeme proživljavao noćnu moru.

Na kultnom stadionu San Siro u svega nekoliko minuta iz sebe je izbacio sav nakupljeni bijes i frustracije, sve što je u njemu kipjelo zadnjih mjeseci. Nakon što je zabio suze su krenule i nikako ih nije mogao zaustaviti, plakao je kao malo dijete... Napokon je imao prilike pokazati kako 40 milijuna eura, koliko ga je Barca platila Bordeauxu (i usput ga otela Romi), nije bio bačen novac. U pravom smislu riječi napokon je dočekao svojih pet minuta.

'Znate, moj san kao dječaka je bio igrati u Barceloni. Debitantski nastup i gol u Ligi prvaka proslavit ću s obitelji. Moj je san igrati za prvu momčad Barcelone. Moj san je ispisati povijest i raditi velike stvari u nogometu', kazao je presretni Malcom koji je svojom izjavom zauvijek kupio ljubav navijača.

Pojavila se i teza kako je Malcom doveden kako bi natjerao Ousmanea Dembelea, kojeg je Barca platila 100 milijuna eura, na veći angažman. Očito su u Barci išli za onom kako 'od viška glava ne boli'.

'Iskreno želim zahvaliti svim suigračima na podršci. OK, želim više igrati, naporno treniram svaki dan kako bih pokazao da zaslužujem biti dio ove grupe', rekao je mladi Brazilac.

No dok su u Barci dočekali da Dembele napokon proradi i počne zabijati, dogodio se problem s Malcomom koji je – nakon što je vrlo rijetko (samo jednom je bio među prvih 11) dobio priliku - pao u tešku depresiju i tražio je od menadžera da mu što prije pronađe novi klub. Nakon što je dobio priliku i još k tome zabio u Ligi prvaka vrlo važan gol u derbiju jasno je kako ovaj Brazilac zaslužuje puno više minuta. Ili bi se moglo dogoditi da ga Barca izgubi. A tko će u tom slučaju biti odgovoran?

  • +6
Liga prvaka: Inter-Barca Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL