BELGIJSKA SVLAČIONICA

Evo što nogometaši Genta misle o Rijeci i kakve su im šanse na Rujevici

23.08.2019 u 09:13

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-offa Europske lige Gent je svladao Rijeku 2:1, a poslije susreta svoja razmišljanja s medijima podijelili su igrači belgijske momčadi

Ukrajinski napadač Roman Jaremčuk bio je među najboljim pojedincima domaće momčadi. Nije zabio, ali je asistirao Laurentu Depoitreu kod prvog pogotka Genta za izjednačenje.

'Ponekad su asistencije ljepše od golova. Jako sam sretan zbog Depoitrea. Naša suradnja na terenu dobro napreduje. Zajedno smo odigrali našu drugu utakmicu i prošlo je dobro. Zadovoljan sam što imam prilike igrati s njime, ima puno iskustva i mogu dosta toga naučiti', rekao je Jaremčuk te dodao:

'Moramo biti oprezni, jer je Rijeka jaka momčad. Dobro izgleda u defanzivi tako da nam neće biti lako. Je li 2:1 dovoljno? To je solidan rezultat, bolje nego da smo odigrali neodlučeno ili izgubili. Sada smo tako blizu skupina Europske lige da to ne smijemo propustiti.'

  • +2
Ukrajinski napadač Roman Jaremčuk Izvor: EPA / Autor: BEN CAMPBELL/EPA

Veznjak Brecht Dejaegere vodio je veliku bitku na sredini terena sa Rijekinim nogometašima.

'Prevladava pozitivan osjećaj. Ništa nam se nije poklonilo. Imali su jednu priliku i zabili. Srećom, dobro smo odgovorili i dva puta postigli gol. Ako ćemo igrati čvrsto i koncentrirano imamo velike šanse za prolaz', rekao je igrač Genta.