PATNJE MLADOG ANDREJA

Evo što nam je Kramarić rekao za Ranierijevo 'šikaniranje'

11.01.2016 u 18:52

Bionic
Reading

Nadali su se svi Kramarićevi simpatizeri da će mu Claudio Ranieri dati priliku barem u dvoboju FA Cupa, no talijanski stručnjak na klupi Leicestera definitivno ne računa na hrvatskog napadača

U nedjelju je Leicester City igrao utakmicu trećeg kola FA Cupa u gostima kod Tottenhama te nakon 2:2 izvukao uzvrat na svom stadionu. Naravno, za 'lisice' je taj rezultat odličan iako su možda već i u prvoj utakmici mogli osigurati sljedeći krug natjecanja da sudac u 89. minuti nije dosudio sporni penal za domaćine koji je Kane pretvorio u izjednačenje.

Kod gostiju je to bio razlog za slavlje. Za sve, osim za našeg Andreja Kramarića, koji je opet sjedio na tribini i nije bio u konkurenciji za utakmicu.

'Ako ostane, izgubit će još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, ja ću biti sretan jer se radi o fantastičnom napadaču, ali ja u svojoj momčadi trenutno ispred njega preferiram druge napadače. Leonardo Ulloa, Jamie Vardy i Shinji Okazaki moja su tri izbora za napadače', izjavio je Claudio Ranieri i apsolutno ništa mu ne može prigovoriti jer s igračima koje vodi ostvaruje izvanredne rezultate.

Ta vijest sasvim sigurno nije dobra za hrvatskog napadača jer je s puno povjerenja prošle zime umjesto u Chelsea otišao u ovaj klub. No promjenom trenera, ali i hrvatskog izbornika, situacija mu se znatno pogoršala. Jer kod Kovača je bio pozivan unatoč manjoj minutaži dok će se Čačić u odluci o tome koga će povesti na Europsko prvenstvo u Francuskoj voditi minutažom u klubu. A kako Kramarić ne igra - jasno je da neće biti pozvan.

Ili, ako se do kraja prijelaznog roka ne dogodi veliki preokret te Kramarić napusti 'lisice', a što bi se vrlo lako moglo dogoditi. Naime, na upit ima li kakvih novosti, bivši napadač Dinama, Lokomotive i Rijeke samo je tajanstveno odgovorio:

'Zasad ne mogu ništa reći...'

Drugim riječima, dok se transfer ne realizira. Jer interesenata ima, posebice među talijanskim klubovima.

Potvrdio nam je to i Boško Balaban, koji je radio na Kramarićevom transferu u Englesku.

'Idemo u utorak u Englesku, u klub, jer ovo je situacija koja Andreju nikako ne odgovara. Naime, klub traži preveliku odštetu za tih pet mjeseci koje bi Andrej možda proveo na posudbi. A ako bi ga pak i prodavali, traže iznos koji su platili. Pitanje je tko bi toliko platio za igrača koji ne igra? Imamo nekoliko zainteresiranih klubova, ali moramo sjesti s čelnicima Leicestera', objasnio je ovu zavrzlamu Boško Balaban.