POSLANICA IZ HERCEGOVINE

Evo što je Bandić poručio kritičarima kampa HNS-a

15.01.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Među brojnim navijačima na tribinama Pecare prijateljsku nogometnu utakmicu između Širokog Brijega i Dinama došao je pogledati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Navijao je, kaže, i za jedne i za druge. Ostao je žal, dodao je, za više golova

'Dosta lijepih poteza, ali malo golova, bilo bi bolje da je bilo više golova. Ja osobno bio bih sretan da je završilo jedan-jedan.'

Budući da je ispratio zadnjih pola sata utakmice, popularni gradonačelnik nije zakasnio na, sad već tradicionalnu, Plavu noć u širokobriješkom hotelu. Bila je to noć humanitarnog karaktera na kojoj su sudjelovali igrači i stožeri obaju bratskih klubova, a Bandić kao veliki humanitarac, ne sumnjamo, i osobno je sudjelovao. Na pitanje o rodnoj grudi izvadio je asa iz rukava.

'Ja kad dođem u bilo koji kutak BiH osjećam se kao na Jelačić-placu', sijevnulo je iz repertoara Milana Bandića. Budući da je perfekcionist, kaže, priznaje samo najbolje rezultate.


'Očekujem da će Dinamo sljedeće sezone na svim razinama biti prvi', možda malo i preambiciozno rekao je gradonačelnik. No ako se sjetimo projekta Svetice, vidimo da ambicije nemaju granica.

'Projekt Svetice će krenuti prije ljeta svakako', rezolutan je bio Bandić. Bez problema se, dodao je ovaj veliki radnik, ne može.

'Pa uvijek problema imate kad nešto radite, samo kad ništa ne radite nema problema', u svom jedinstvenom 'coflek-stilu' zaključio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.