NA MAXTV-U U PROSINCU

Evo kako i gdje gledati tri dvoboja Dinama i Hajduka!

26.11.2013 u 11:26

Bionic
Reading

Ljubitelji domaćeg nogometa, a osobito navijači zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka, ovoga prosinca doći će na svoje

Sve najave na MAXtv-u potražite OVDJE

RASPORED - MAXtv

Dinamo - Hajduk
MAXtv Prva liga
Nedjelja 1.12. u 15:00 (Arenasport 3)

Dinamo - Hajduk
Hrvatski nogometni kup
Srijeda 4.12. u 18:00 (Arenasport 3)

Hajduk - Dinamo
Hrvatski nogometni kup
Srijeda 18.12. u 18:00 (Arenasport 3)

Prvenstveni susret Dinama i Hajduka na rasporedu je naredne nedjelje, a riječ je o utakmici 18. kola MAXtv Prve lige. Budući da je Dinamovo gostovanje na Drosini odgođeno zbog prejake kiše i natopljenog terena, 'modri' sastav je izgubio priliku braniti vodeću poziciju. No tu situaciju nije iskoristio Hajduk - u domaćem susretu protiv Osijeka uzeo je samo bod te se nije uspio vratiti na prvo mjesto. Splićani tako putuju u Zagreb kao drugoplasirana momčad lige i s planom da zaključe polusezonu s barem minimalnim zaostatkom za 'modrima' - nikako ne žele izgubiti. U uvodnom dijelu prvenstva Hajduk je na Poljudu pobijedio Dinamo 2:0, a oba gola zabio je Mario Pašalić. Eventualni ponovni uspjeh Hajduka bio bi velik poticaj Tudorovim 'klincima' i napunio bi ih velikim samopouzdanjem, što je možda i ključna stavka Hajdukovih šampionskih ambicija. Upravo zbog gore navedenih razloga Dinamo nikako ne smije izgubiti ovaj susret.

Druga dva obračuna 'plavih' i 'bilih' igraju se u kupu Hrvatske, natjecanju koje je Hajduk osvojio prošle sezone. Ždrijeb je bio nemilosrdan i spojio je dva naša najveća kluba već u četvrtfinalu. Iako su kup utakmice uvijek posebna priča, može se reći da ovako rani sudar Hajduka i Dinama više odgovara Splićanima.

Budi dio neponovljive trilogije: 1., 4. i 18. prosinca gledaj utakmice pretplatom na MAXtv Sportski ili Sportski Plus Paket, kupnjom MAXtv To Go Sportskog Paketa ili pojedinačnom PPV kupnjom! Više informacija pronađite OVDJE.
Utakmice se mogu pratiti na kanalu Arenasport 3 koji se nalazi u MAXtv Sportskom i Sportskom Plus paketu te u MAXtv To Go Sportskom i MAXtv To Go Sportskom Plus paketu. Ako već niste, postanite korisnik Sportskog ili Sportskog Plus paketa i uz brojne druge sadržaje uživajte u vrhunskim prijenosima najnapetijih domaćih derbija te susretima najboljih europskih nogometnih klubova. Više informacija pronađite OVDJE.

MAXtv korisnici mogu pratiti utakmice i putem PPV usluge, a bit će im dostupne i na match.tportal.hr.