VELIKO BRAZILSKO POJAČANJE

Evo i konačnog dokaza da Bale odlazi u Real!

20.08.2013 u 15:47

Bionic
Reading

Prema najnovijim vijestima, londonski je Tottenham osigurao usluge brazilskog 25-godišnjeg veznog nogometaša Williana. Ruski mediji navode kako su 'spursi' i Anži dogovorili odštetu u visini od 35 milijuna eura. Engleski su se pak novinari raspisali da je na Tottenhamovu picku i argentinski napadač Lamela

Osim iznosa odštete, Sport.ru navodi kako je također Tottenham pristao Anžiju isplatiti određen postotak od sljedećeg Willianovog transfera.U Anžiju su prisiljeni na prodaju najskupljih igrača zbog financijskih problema, a u konkurenciji za Willianov transfer najintenzivnije su se pored Tottenhama spominjali Manchester City i Liverpool.

Willian je u Anži stigao u siječnju ove godine iz ukrajinskog Šahtara, gdje je odigrao odličnu jesen u Ligi prvaka, uz odštetu koja se kretala između 35 i 40 milijuna eura. Otad je Brazilac u ruskoj Premierligi upisao tri asistencije u četiti odigrana susreta.

Prema napisima otočkih medija, na korak od White Hart Lanea je i Argentinac Erik Lamela (21).

Tako je Romin sportski direktor Walter Sabatini stigao u London kako bi razgovarao s Tottenhamovim izaslanikom Francom Baldinijem i sve sugerira da bi uskoro dogovor mogao biti postignut.

Nagađa se da bi 'spursi' za argentinskog napadača rimskog kluba mogli platiti do 35 milijuna eura odštete.

Willianovo nogometno umijeće


Ako se sagleda Tottenhamov transfer-saldo, on bi nakon dolaska Williana trebao biti 80 milijuna 'u crvenom', odnosno čak 115 milijuna eura, ukoliko se uistinu dogovori transfer Lamele, težak 35 milijuna eura. S obzirom da je teško vjerovati da bi njihov predsjednik Levy to dozvolio, čini se kako je transfer Garetha Balea u Real Madrid i više nego izvjestan. Spominje se cifra od 93 milijuna eura uz dodatak dolaska Fabija Coentraa.