I OSTALE SUSRETE

Evo gdje i kako gledati Modrića u Ligi prvaka!

21.10.2014 u 12:14

Bionic
Reading

Real Madrid dolazi s velikom prednosti na Signal Iduna Park, baš kao što se smatra da PSG ima dobre šanse protiv Chelsea. Atletico i Barcelona ulaze s podjednakih pozicija, a sve to možete gledati na MAXtv-u, u programu Arenasporta

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Teško je zamisliti scenarij u kojem Real Madrid neće proći u slijedeći krug Lige prvaka, a čini se da i PSG dolazi kao favorit na Stamford Bridge. Sve to možete pratiti u programu MAXtv-a, a ovako je naš analitičar Avlado, s portala Tribina.hr, objasnio što očekivati od utakmice Reala i Borussije:

'Ovo što Real donosi sa sobom u Dortmund je nedostižno. Prednost donosi jedna od najboljih europskih ekipa, na stranu što je taj isti Dortmund namjestio dva gola protivniku, što je trebao zabiti najmanje jedan gol i što je na momente Dortmund bio bolja ekipa na terenu, to je ipak Real. Dortmund je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici pobijedio Wolfsburg, sretno i uz očajnu igru. Grozni su bili u prvom dijelu gdje ih je Wolfsburg mogao izmasakrirati, drugi dio nešto bolji, ali ako to ponove protiv Reala nemaju nikakve šanse.

Dobro je što se Lewandowski vraća, a još bolje je što se vratio golovima i Realovoj obrani sigurno neće biti ugodno jer vrlo dobro znaju što sve može. Zamolio bih Kloppa da se odljubi od Grosskreutza i postavi ga klupu jer kako je taj odigrao zadnju prvenstvenu utakmicu to nije bilo za gledanje u prvom dijelu. Poslije ga je gurnuo prema naprijed pa opet ista priča, ima on na klupi puno boljih od njega, a kada se sjetim da ga Löw stavlja na beka kosa mi se diže na glavi.

Liga prvaka, raspored MAXtv

Utorak:
Chelsea - PSG (1:3), Arenasport 1, 20:45
Borussia D. - Real Madrid (0:3), Arenasport 3, 20:45
Srijeda:
Atletico M. - Barcelona (1:1), Arenasport 3, 20:45


Ovo je sasvim drugačija utakmica i siguran sam da će Dortmund istoj pristupiti krajnje ozbiljno i da se neće predati, jer ima tu puno prostora za povratak. Dortmund nema što čekati nego odmah po gol, ali ne bezglavo i neoprezno jer Bale i Ronaldo samo na to čekaju, Jojića svakako umjesto Sahina koji je sve lošiji i ne samo to , spor je. Naravno najveći teret moraju, a to se od njih i očekuje, podnijeti trojka Lewandowski-Mhitarjan-Reus. Obrana mora biti puno sigurnija za razliku od prošle utakmice i ne smiju voditi igru kao što su to činili protiv Wolfsburga, a pritom puno griješili u predaji.

Realu neće biti nimalo lako u grotlu Signal Iduna Parka iako je u velikoj prednosti, opustiti se nikako ne smiju. Moraju dalje biti strpljivi i čekati svoju šansu, nema potrebe za srljanjem. Real je u prošlom kolu odnio puni plijen s teškog gostovanja bez Ronalda i bez obzira na neke slabosti koje su u posljednjim utakmicama iskazali oni su favoriti i objektivno njih vidim u polufinalu, a da će im biti lako to sigurno ne.'