evo gdje gledati

Euforija trese Osijek! Ulaznice za Hajduk već rasprodane, a trener Zekić u problemu

06.11.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Dva dana uoči utakmice zaostalog 3. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka (MAXSport, srijeda od 17 sati) ulaznica za Opus Arenu više nema

Danima se priča o zaostaloj utakmici između Osijeka i Hajduka, a obzirom na poredak na ljestvici mnogi su mišljenja kako će upravo taj dvoboj dati puno odgovora.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime, Osijek je trenutačno na petom mjestu SuperSport HNL-a s 21 bodom, a Hajduk je na drugom mjestu sa šest bodova više. Samim time jasno je kako je ulog velik jer Osijek bi se pobjedom i s nova tri boda opet uključio u borbu za vrh ljestvice, a Hajduk bi pobjedom značajno popravio izgleda da krene u lov na titulu prvaka koju čekaju od 2005. godine.

Kako je objavio NK Osijek zbog interesa za utakmicu koji je velik Opus Arena je u kratkom roku - rasprodana. Malo je reći kako ruforija trese cijeli Osijek!

'Prodane su sve raspoložive ulaznice za derbi! Vidimo se u srijedu na Opus Areni!'. Objavili su iz kluba.

Dakle, novi stadion u Osijeku, ili točnije svih 13.005 sjedalica, bit će popunjeno. Naravno, najglasnija će biti navijačka skupina Kohorta Osijek!

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Svi su fokusirani na srijedu, svi zivkaju, gnjave. Najprostije rečeno, molio bih ljude da nas puste na miru da se koncentriramo na svoj posao, a ne da pričamo o kartama. Nije sad vrijeme za to', požalio se za vikend trener Zoran Zekić.

No, nakon što je objavljeno kako ulaznica nema sigurno će biti poziva i molbi više nego je mislio.

Standings provided by Sofascore
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport