LINGERIE FOOTBALL

Eto ih opet: Žene u donjem rublju na nogometnom terenu

18.11.2010 u 13:08

Bionic
Reading

U drugoj godini odigravanja lige Lingerie Football organizatori, unatoč protestima zbog degradiranja sportašica, bilježe sve veću i veću gledanost. Razlog? Pa tko ne bi volio gledati 14 žena u donjem rublju kako se na terenu za američki nogomet bore za jajoliku loptu i pobjedu

Orlando Fantasy i Baltimore Charm dvije su ekipe koje se ne mogu baš pohvaliti čestim pobjedama. Upravo zato što su među najlošijim ekipama lige Lingerie Football bit će zanimljivo vidjeti kako će se djevojke obračunati između sebe. Premda se liga igra već drugu godinu za redom, i Orlando i Baltimore su nove ekipe, koje se natječu tek od sezone 2010/11. S obzirom na to, još im ide sasvim solidno.

Organizatori lige dosad su se suočili s brojnim tužbama raznih udruga za ženska prava i optužbama za degradiranje sportašica, no interes javnosti koja plaća gledanje utakmica po principu pay-per-view omogućio im je nastavak natjecanja bez većih problema. Zanimljivo, utemeljitelj lige Mitchell S. Mortaza nedavno je izjavio da je ciljna skupina gledatelja 'društvo s koledža na pivu, prosjeka godina 21', a unatoč tome utakmice su sve gledanije, a cijena reklama u stankama sve skuplja.

Utakmicu Orlanda i Baltimorea pogledajte na Areni Sport 1 (404 kanal MAXtv-a) 19. studenoga u 21 sat. Nećete požaliti!

Šarmantne djevojke iz Baltimore Charma u akciji