NESLAVNI ZAVRšEtAK

Eskalacija krize u moćnom PSG-u: Messi se ne vraća kući

05.05.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Krizi u PSG-u se ne nazire kraj. Najnovije informacije govore kako je ljubav između pariškog kluba i argentinskog nogometnog čarobnjaka Lionela Messija definitivno ugašena

Kako stvari stoje Lionel Messija je odigrao svoje u dresu PSG-a. Naime, nakon objave dvotjedne suspenzije koju mu je odredio klub zbog nedopuštenog odlaska u Saudijsku Arabiju, gdje je promovirao tamošnji turizam, najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva u Kataru ne želi se vratiti u momčad Christophea Galtiera Podsjetimo.

Poslije poraza PSG-a od Lorienta (1:3) u francuskom prvenstvu, Messi je bez dopuštenja trenera, na svoju ruku, napustio momčad i otputovao u Saudijsku Arabiju. Kasnije je izjavio kako je očekivao da će igrači PSG-a dobiti dva slobodna dana, no vodstvo kluba je zbog neočekivanog poraza koji je približio Tudorov Marseille na pet bodova zaostatka, donijela odluku da se trening održi već sljedeći dan.

Zbog neposluha Messi je suspendiran na dva tjedna što znači da neće igrati utakmice protiv Troyesa i Ajaccia, ali i da bi u završna tri kola (Auxerrea Strasbourg i Clermont) trebao pomoći momčadi da osvoji naslov prvaka.

Međutim klub se oglasio i javio kako se Messi ne želi vratiti iako ga ugovor s Parižanima veže do kraja sezone.

U međuvremenu su u Parizu održani prosvjedi navijači koji su digli glas protiv najvećih zvijezda kluba, među kojima je i Messi.

'Dosta nam je plaćenika', vikali su ultrasi francuskog prvaka. Na meti uvredljivih pjesama posebno su bili Messi, Neymar, Verratti, ali i trener Christophe Galtier te predsjednik Nasser Al-Khelaifi.

Sada L’Equipe prenosi informacije iz samog kluba:

'Messi se ne vraća na teren nakon onoga što se dogodilo i ne može se zamisliti da ponovno igra na Parku prinčeva, jer zna da će ga navijači dočekati zvižducima.'

Priča koja je na početku zvučala kao bajka na kraju će imati nesretan kraj, bez obzira na to hoće li PSG do kraja sezone prosuti pet bodova prednosti koje ima ispred Marseilla i Igora Tudora ili ne.