UNITEDOV PRVI IZBOR

Englezi tvrde: Ferguson odlučio dovesti Modrića

19.04.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Kako se bliži kraj engleskog nogometnog prvenstva, tako se ponovno diže prašina oko Luke Modrića. Engleski mediji nanovo su aktualizirali temu odlaska Modrića iz Tottenhama. Prema njima, hrvatski je veznjak prvi izbor Manchester Uniteda

'Manchester United je u ovom trenutku favorit za dovođenje Luke Modrića, ispred Chelseaja i Manchester Cityja', piše u četvrtak Daily Star.

Engleski je tabloid time nastavio niz špekulacija vezanih uz nastavak karijere hrvatskog nogometaša u redovima Tottenhama. Nakon što se posljednjih tjedana po otočkim medijima spominjao interes Cityja i Chelseaja, Daily Star je sada vratio priču na United.

'Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson je postavio 40 milijuna funti vrijednog playmakera Tottenhama za svoju glavnu metu u ljetnom prijelaznom roku. Fergie je već neko vrijeme veliki obožavatelj zvijezde Spursa i vidi ga kao odgovor na svoju potragu za dugoročnim nasljednikom Paula Scholesa', ponavlja Daily Star već više puta ispričanu priču.

Dnevnik još jednom podsjeća i na neuspješan Unitedov lov na Wesleyja Sneijdera prošlog ljeta, kao i na navodno zanimanje koje je aktualni engleski prvak zadnjih mjeseci pokazivao za Edena Hazarda (Lille) i Nicolasa Gaitana (Benfica). No Ferguson se sada odlučio za Modrića, piše tabloid.

'Spursi su nakon lanjskog odbijanja Chelseaja ponudili Modriću novi dugoročni ugovor sa 100.000 funti tjedne plaće. No ugovor je i dalje na stolu i nije potpisan', zaključuje Daily Star.