PLANIRAJU UNAPRIJED

Englezi na Euru već razmišljaju o okršaju s – Hrvatskom!

10.06.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Britanski mediji vjeruju da će engleska reprezentacija biti prva u svojoj skupini, a u osmini finala tada bi se mogla susresti s Hrvatskom...

S obzirom da na Euru ove godine nastupaju 24 reprezentacije podijeljene u šest skupina, iz kojih će ići dalje i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, nije sasvim jednostavno predvidjeti nokaut fazu natjecanja, no britanski Sky Sports upustio se u progonoze i već donosi potencijalni put engleske reprezentacije do finala.

Prema prognozama uglednog medija, Engleska bi u grupi s Rusijom, Walesom i Slovačkom trebala osvojiti prvo mjesto, što bi joj donijelo dvoboj s jednom od trećeplasiranih reprezentacija u osmini finala. Zanimljivo, vide upravo Hrvatsku kao treću u skupini D, a samim time i kao mogućeg protivnika u osmini finala.

'U zadnje dvije utakmice Engleska je pobijedila uz gol razliku 9:2, ali prije toga dogodio se slavni 3-2 poraz na Wembleyju 2007. godine,' stoji u analizi, uz prognozu da će Englezi ipak proći dalje i zatim još pobijediti Italiju i Španjolsku na putu do finala, gdje će igrati s domaćinom.

Engleska u subotu započinje svoj nastup na Euru protiv Rusije.