transfer bomba

Engleski velikani love Vatrenog; Liverpool i Tottenham ne pitaju za cijenu...

27.04.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Lovro Majer (25) ovog će ljeta napustiti francuski Rennes i karijeru nastaviti u jednom od engleskih velikana, barem tako tvrde otočki mediji

Nije tajna da je Lovro Majer (25) već neko vrijeme na meti nekoliko engleskih prvoligaša, a sada otočki mediji otkrivaju koja se dva 'teškaša' bore za veznjaka 'vatrenih'.

Majer ove sezone baš i ne briljira u momčadi Rennesa, odigrao je ukupno 36 utakmica, ali je većinom ulazio s klupe te je zabio dva gola uz još četiri asistencije. No, njegova je klasa već odavno poznata pa bi već ovog ljeta mogao napustiti Francusku iako ga ugovor s Rennesom veže do kraja lipnja 2027. godine.

Pojedini engleski mediji sad otkrivaju kako se za Majera otvoreno bore dva 'teškaša'. Prvi je Liverpool koji ovog ljeta mora napraviti veliku rekonstrukciju momčadi, a s Anfielda sigurno odlaze James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita i Arthur Melo.

Jürgen Klopp je želio kupiti Judea Bellinghama iz dortmundske Borussije, ali taj posao se neće ostvariti pa su 'redsi' krenuli u potragu za novim pojačanjem u veznome redu. A odabir je pao na - Lovru Majera!

U Liverpoolu su se ugodno iznenadili kad su doznali da bi nasljednika Luke Modrića mogli dobiti za 'sitnicu' od 'samo' 30 milijuna eura pa je Klopp odmah krenuo u akciju.

No, pojavio se problem. Majera su već odavno 'snimili' i u Tottenhamu. Nakon ovako očajne sezone i 'spurse' čeka veliki 'redizajn', a baš u našem veznjaku vide igrača oko kojeg bi gradili novu momčad.

'Spursi' su navodno još u zimskom prijelaznom roku pokušali od Rennesa otkupiti Majera, ali iz francuskog su prvoligaša odbili sve ponude. Tottenham je tada bio spreman za njega platiti 35 milijuna eura odštete, no posao je neslavno propao.

Ovo će ljeto, barem za Lovru Majera, sigurno biti vrlo zanimljivo...