Na pomolu velika trampa

Engleski velikan daje Real Madridu 30 milijuna eura i svoju najveću zvijezdu kako bi doveo Garetha Balea

27.12.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Tottenham nudi 30 milijuna eura i Christiana Eriksena kako bi vratio Garetha Balea u svoje redove, a ova trampa bi mogla biti idealna za sve uključene

Real Madrid želi dovesti Christiana Eriksena iz Tottenhama, a ova informacija nije ništa novo. Pokušavali su u Madridu na sve načine dovesti 27-godišnjeg danskog veznjaka kojeg vide kao idealnu zamjenu za Luku Modrića, ali londonski sastav je bio nepopustljiv i taj se transfer nikada nije realizirao.

To ne znači da su u Realu odustali od njega. Ove zime Eriksen bi mogao ipak postati Realov. Prema pisanju El Desmarquea sada Tottenham priprema veliki transfer koji bi mogao uključivati i Eriksena. Jose Mourinho želi u Tottenham vratiti Garetha Balea, a za uzvrat nudi Eriksena i 30 milijuna eura.

Danskom reprezentativcu ugovor ističe za pola godine i može Tottenham napustiti kao slobodan igrač, Mourinho ga i tako nema u planovima pa je logično da londonski klub želi barem nešto zaraditi na njemu. Točnije, žele ga iskoristiti kako bi Balea vratili u klub i kako bi taj transfer prošao bezbolno.

S druge strane, u Madridu jedva čekaju da se riješe Balea koji je već neko vrijeme na ratnoj nozi s trenerom Zinedineom Zidaneom, ali nikako da se pronađe neko dobro rješenje u kojem bi napustio klub. Real bi njegovim odlaskom ove zime samo na plaći uštedio 40 milijuna eura s obzirom na to da ima plaću od 17 milijuna eura po sezoni i ugovor do 2022. godine, a uz Eriksena kojeg žele već neko vrijeme bi dobio i dodatnih 30 milijuna eura.

Ova trampa izgleda kao idealno rješenje za sve uključene. Prijelazni rok je jako blizu i ubrzo ćemo saznati jesu li ove glasine točne.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…