posebna poruka

Engleski kapetan Harry Kane izazvao pomutnju nakon prijetnje sankcijama; evo kako satom od pola milijuna funti prkosi čelnicima Fife!

25.11.2022 u 13:45

Bionic
Reading

Harry Kane, kapetan engleske reprezentacije, pronašao je način kako da izraziti podršku LGBT+, a da mu FIFA ne radi probleme

Društvenim mrežama brzo se proširila fotografija Harryja Kanea kako na ruci nosi sat skupocjeni sat Rolex u duginim bojama kako bi na poseban način izrazio podršku LGBT+ zajednici čime je vjerojatno izazvao izazvao pomutnju.

>> Veliki preokret: FIFA zaprijetila sankcijama, Englezi i ostali odustali od trake u duginim bojama: Vrlo smo frustrirani!

Riječ je o modelu Rolex Daytona Rainbow koji vrijedi oko 535 tisuća funti i koji je među elitom i bogatima jako tražen. A tajna je u tome što je napravljen od 18-karatnog zlata uz velik broj safira i dijamanata koji ga krase.

Preračunato u hrvatske kune iznos izgleda pomalo nevjerojatno, oko 4,7 milijuna kuna!

Na ovaj poseban način Harry Kane, kome su čelnici Fife zabranili nositi kapetansku traku u duginim bojana i zaprijetili su sankcijama (kartoni i moguće isključenje!), ipak je ispio barem na ovakav način izraziti podršku LGBT+ zajednici.