SPORNI TRENUTAK

Engleska na nogama zbog ove sudačke odluke u hrvatskoj grupi Lige nacija

09.09.2018 u 09:00

Bionic
Reading

Engleska javnost razočarana je nakon što je poništen pogodak Dannyja Welbecka zbog navodnog prekršaja u napadu u 97. minuti obračuna sa Španjolskom, a izbornik Gareth Southgate uvjeren da je morao biti priznat...

Englezi su napravili veliki korak unazad u Ligi nacija porazom na otvaranju usred Londona od Španjolske. Poveli su rano golom Rashforda, ali Saul i Rodrigo sve su preokrenuli, da bi u sudačkoj nadoknadi presudio sporni detalj u korist gostiju.

  • +3
Liga nacija A, skupina 4: Engleska - Španjolska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, u jednom napadu u 97. minuti Welbecku je dosuđen prekršaj u napadu, u duelu sa španjolskim braničima i Davidom De Geom koji je nespretno ispustio loptu i poklonio je engleskom napadaču.

Na Otoku ne mogu vjerovati da gol nije priznat, a glas je digao i izbornik Gordog Albiona.

'Španjolci su bili bolji, ali gol je morao biti priznat. Welbeck je bio blokiran od dvojice braniča i svi su vidjeli da je gol regularan, jer je De Gea skočio i ispustio loptu,' naglasio je Gareth Southgate.

Ovaj poraz znači da će se Englezi morati vaditi na Rujevici u listopadu protiv Hrvatske, a naši će prije toga u utorak u Elcheu odmjeriti snage sa Španjolcima...