isti tata

Emocije na vrhuncu, evo u čemu se pojavio Schumacher i tako oduševio gledatelje!

18.07.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Mick Schumacher odao je emotivnu počast legendarnoj karijeri svog oca Michaela Schumachera u Formuli 1, nastupajući u originalnom tatinom kombinezonu i kacigi na Festivalu brzine u Goodwoodu prošlog vikenda

Ovaj 24-godišnjak je nakon karijere u Haasu zauzeo mjesto u Mercedesovim redovima kao njihov glavni rezervni vozač ove sezone i dobio je privilegiju voziti na kultnom događaju.

S druge strane tata Schumacher smatra se jednim od najvećih F1 vozača ikad, osvojivši sedam naslova svjetskog prvaka. Umirovljeni njemački vozač pridružio se Mercedesovom timu u posljednjim godinama svoje zvjezdane karijere, utrkujući se za momčad u njihove prve tri sezone između 2010. i 2012. i igrao je glavnu ulogu u transformaciji momčadi.

Njegovo umirovljenje zasjenila je tragična nesreća na skijanju od koje se još uvijek oporavlja uz pomoć obitelji, ali u kakvom je zdravstvenom stanju javnost ne zna.

Sada je sin Mick nosio očev legendarni Mercedesov kombinezon i kacigu tijekom vikenda u Goodwoodu. Sudjelovao je u nizu događaja pred gledateljima koji su bili oduševljen, jer ih je u toj odjeći podsjetio na omiljenog Michaela.

Tisuće navijača okupilo se u Goodwoodu kako bi zabilježili emotivni trenutak tijekom subote i nedjelje, a Schumacher je odvojio vrijeme kako bi pokazao svoju zahvalnost. Potpisivao je autograme i fotografirao se s fanovima.