VULGARNA PORUKA

Eintracht će biti kažnjen! Njemački navijači u finalu Europske lige palili su baklje, ali i digli transparent protiv Uefe koja takvo nešto ne oprašta

19.05.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Eintracht Frankfurt će za osvajanje Europske lige dobiti 8,6 milijuna eura, ali dio od toga iznosa vratiti će u blagajnu Uefe zbog problema koje su uzrokovali njegovi navijači

Bundesligaš je došao do novog europskog trofeja nakon više od četiri desetljeća, a na tom pobjedničkom putu imao je veliku potporu navijača i to ne samo na domaćim utakmicama nego i na gostovanjima.

Za finale su Nijemci dobili manje od 10 tisuća karata koje su brzo rasprodane, a njih je u Sevillu stiglo oko 50 tisuća. Impresivna brojka. No dok je većina njih ispijala pivo i pjevala bilo je onih koji su se po ulicama grada fizički sukobili sa simpatizerima Rangersa.

Osim toga navijači Eintrachta radili su probleme i na samom stadionu za vrijeme utakmice zbog čega će ih Uefa sigurno novčano kazniti.

U njihovom sektoru bile su zapaljene baklje, a vrhunac svega je bio 'transparent' od majica s po jednim slovom koje su posložene bile usmjerene protiv Europske nogometne organizacije i policije: 'Fuck Uefa' i ACAB (All Cops Are Bastards).

  • +3
Navijači Eintrachta Izvor: Profimedia / Autor: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia