ŽRTVA PREVARE

Eduardo svjedočio na sudu zbog spornog ugovora

Eduardo da Silva sa suprugom Andreom

Eduardo da Silva sa suprugom Andreom

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Ronald Goršić

Ovih dana Eduardo da Silva je u Hrvatskoj na okupljanju reprezentacije, no svoje vrijeme je potrošio i na sudu, gdje je sudjelovao u procesu protiv Miljenka Radivojevića koji je, kako tvrdi naš reprezentativac, krivotvorio njegov potpis

Eduardo da Silva svjedočio je na zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu u procesu protiv Miljenka Radivojevića, tetka njegove supruge Andree, optuženog da je krivotvorio Da Silvin potpis na ugovoru na temelju kojeg je od nogometaša tužbom tražio 8,7 milijuna kuna provizije od njegova transfera u Arsenal.

Napadač Arsenala i hrvatske reprezentacije na sud je došao u pratnji supruge i svjedočio da je s Radivojevićem potpisao jedino sporazum o poslovnoj suradnji 5. rujna 2003, ali da ga je raskinuo dvadesetak dana kasnije jer Radivojević nije učinio ništa za njega.

Kad mu je sutkinja predočila sporni ugovor od 15. listopada 2003. na temelju kojeg je Radivojević tražio 10 posto provizije od njegova transfera u Arsenal, Eduardo je nakon pomnog čitanja rekao da taj ugovor nikad nije vidio ni potpisao. Nakon njegova saslušanja optuženi je Radivojević ustvrdio da se ne slaže s Da Silvinim iskazom i da je stvarnost nešto drugo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi