DUDU O PLANOVIMA

Eduardo ne odustaje od povratka u Englesku

16.12.2013 u 12:39

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva ne isključuje mogućnost povratka u Premierligu u kojoj je od 2007. do 2010. igrao za Arsenal

Eduardo da Silva danas je 30-godišnji napadač i član ukrajinskog Šahtara s kojim mu ugovor istječe na kraju sezone. Jednim okom, međutim, i dalje prati zbivanja u engleskom nogometu.

'Još uvijek volim Premierligu. Ostao sam u kontaktu s Tomašom Rosickim i Bacaryjem Sagnom i pratim što se općenito događa u Engleskoj. Očekujem da ću igrati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i ako budem dobar, tko zna kamo me to može odvesti', prenosi Eduardovu izjavu Daily Star.

Osvrnuo se potom naš nogometaš i na ovosezonske igre Arsenala koji nakon 16 kola drži prvo mjesto u Premierligi.

'Arsenal ima ispravan mentalitet i ne čudi me da je tako dobro startao u sezonu i da je na vrhu ljestvice. Nemojte zaboraviti, Arsenalova dobra serija je počela već u drugoj polovici prošle sezone. Mislim da će Manchester United biti jači kako sezona bude odmicala i da će se boriti s Arsenalom za naslov. Sviđa mi se i Liverpool ove sezone. Mislim da su to tri momčadi koje će se boriti za titulu', zaključio je Eduardo.