NOVA KATEGORIJA

Eduardo educira Mamića: U Dinamo se ne vraća zbog novca

21.05.2013 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon što je Zdravko Mamić ponovio poziv Eduardu da Silvi da se vrati u Dinamov dres, Eduardo mu je odgovorio njemu nepoznatom terminologijom

3Zdravko Mamić je 'crtajući skicu Dinama za iduću sezonu' na stranicama Sportskih novosti naglasio kako će Eduardu ponuditi 'bianco ugovor' za povratak u Dinamo. Neka si Dudu, kojega je nazivao lopovom i balavcem, sam upiše cifru na ugovor kojim bi se vratio u Mamićev GNK. Eduardo je za SN na ovu temu izjavio:

'Ne iznenađuje me njegova najava, ali ja se u Dinamo nikada ne bih vraćao zbog novca, bianco čekova... Svi u klubu znaju koliko volim i poštujem Dinamo i ako se vratim, bit će to zbog ljubavi. Ionako sam i u prvom mandatu bio jedan od slabije plaćenih igrača u Dinamu, nije mi u razmišljanjima novac prioritet,' govori Eduardo jezikom koji je posve nepoznat izvršnom predjsedniku i nastavlja:

'U Šahtaru mi je lijepo, a u Dinamo se sigurno neću vraćati dok traje sudski postupak protiv Mamića. Nakon karijere želim ostati živjeti u Hrvatskoj i moram riješiti to otvoreno sudsko pitanje,' zaključuje Eduardo.

Tako je Mamić dobio ljepše upakirani odgovor kojega je već čuo tijekom suđenja. Tada je, tijekom vrijeđanja protivničkog odvjetnika, Eduardu dobacio - Dudu, dođi u Dinamo i dat ću ti dva milijuna eura po sezoni, na što mu je napadač uzvratio - Došao bih ja besplatno, samo da vas više nema u klubu.

Eduardova 34 gola za Dinamo u HNL-u u sezoni 2006/07