MANCINI POTVRDIO

Džeko i Tevez ostaju, što je s Balotellijem?

12.08.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Roberto Mancini, menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja, tvrdi kako ne namjerava raditi nikakve promjene u napadačkom redu svoje momčadi u kadru za predstojeću sezonu.

Bosanac Edin Džeko i Argentinac Carlos Tevez bili su povezani s odlaskom iz kluba ovoga ljeta. Isto tako, talijanski menadžer je izvijestio kako je klub primio nekoliko ponuda za njegovog sunarodnjaka Marija Balotellija. No, sva trojica ostaju u klubu, uz Argentinca Sergija Agüera.

'Prošle sezone smo zabili 93 gola. Zadovoljan sam sa svom četvoricom napadača i svi ostaju u klubu. Imam povjerenje u njih', rekao je Mancini

Dodatno je govorio o Tevezu, koji je prošle sezone bio na izlaznim vratima kluba nakon disciplinskih prekršaja nekoliko mjeseci provedenih u Argentini. Kasnije se ipak pridružio momčadi, te je u završnici sezone odigrao važnu ulogu u osvajanju naslova prvaka.

'Zadovoljan sam s Carlosom, stvarno je dobro radio otkad smo krenuli s treninzima. Njegovo zalaganje je odlično i samo mora tako i nastaviti. Iza njega je prošla sezona u kojoj je propustio šest mjeseci i normalno da je bio u zaostatku kada se vratio. Svejedno je odigrao svoju ulogu, zabio nam je četiri ili pet golova i svi su nam bili važni', zaključio je Mancini.

Doduše, prijašnjih dana nije bilo toliko miran jer se najavljivalo da bi City mogao prodati Marija Balotellija, zbog čega je Mancini čak zaprijetio i svojim odlaskom. No, sada su se stavovi oko prodaje igrača očito poklopili, pa Mancini može mirno nastaviti s radom.