KAKO SE SAMO SJETIO...

Duhovit komentar na račun Cro Copa zapalio internet

09.01.2017 u 16:14

Bionic
Reading

Rizinov borilački spektakl u Japanu završio je trijumfom Mirka Filipovića, a poraženi finalist Amir Aliakbari oglasio se na društvenoj mreži povodom završetka karijere Cro Copa

Amir Aliakbari doživio je prvi poraz u svojoj MMA karijeri (5-1) prije desetak dana, kada se u finalu Rizinovog GP-a susreo s Mirkom Filipovićem. Borba u kojoj je s Cro Copom izdržao svega dvije minute izgleda nije iz njega izbila smisao za humor, a tome svjedoči i objava koju je podijelio na svom Twitteru.

'Nisam pobijedio Cro Copa u Rizinovom finalu, ali sam ga umirovio', poručio je Iranac, čijoj su se duhovitoj izjavi mnogi nasmijali.

>> Ovo su najbolji nokauti godine, a na samom vrhu Hrvat

Podsjećamo, naš borac je nakon povratka u Hrvatsku odlučio otići u mirovinu kao pobjednik.

'Dragi prijatelji i svi vi koji ste pratili moju karijeru, želim vas obavijestiti, kako sam i rekao sinoć u Dnevniku Nove TV, da je RIZIN GP bilo moje posljednje natjecanje. Nažalost, zdravlje mi je narušeno i nisam više u stanju pratiti ubitačan ritam i naporne treninge koji su nužni za bavljenje bilo kojim sportom, a kamoli slobodnom borbom…’, dio je Cro Copovog priopćenja prije nekoliko dana.