ZVIJEZDA OPET BLISTA

Dugo smo čekali na njegove golove, ali vrijedilo je!

29.12.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Xherdan Shaqiri u ponedjeljak je protiv Evertona konačno zabio svoje prve golove u Premiershipu, a jedan od njih bio je iznimno atraktivan...

Švicarski 24-godišnji ofenzivac nakon odlaska iz Bayerna prošle zime nije se uspio snaći u talijanskom Interu, a niti početak njegove karijere u dresu Stokea nije bio lagan na početku nove sezone.

Shaqiri je morao 15 utakmica čekati na svoj prvi pogodak, a kad je konačno stigao u ponedjeljak u dvoboju protiv Evertona, ubrzo je zabio još jednom, fantastičnim lobom koji je oduševio ljubitelje nogometa u Premiershipu.

'Sretni smo jer je sve bolji i bolji. Nije lako doći u Premiership i odmah se istaknuti, koliko god si dobar igrač. No, on je nedvojbeno vrhunski igrač i vidjeli smo neke znakove toga u posljednjim utakmicama,' hvalio je svoju zvijezdu trener Mark Hughes.

Stoke je u pravoj drami na kraju stigao do pobjede 4:3 na Goodison Parku, potvrdivši tako odličnu formu i pobjedu protiv Manchester Uniteda samo dva dana ranije. S raspoloženim Shaqirijem, Krkićem i Arnautovićem, klub bi mogao završiti u gornjem dijelu Premiershipa na kraju sezone...