DIVLJAČKI NAPAD NA SPORTAŠE

Dubrovački vaterpolisti pretučeni u Zagrebu

Bionic
Reading

Na ulicama hrvatskih gradova novi incident. U centru Zagreba pretučeni su vaterpolisti iz Dubrovnika, zbog čega su morali tražiti i liječničku pomoć.

Trojicu vaterpolista dubrovačkog kluba Bellevue, Tina Cvjetkovića, Pava Zonića i Orsata Lalu, oko podne u Zagrebu je napala skupina od desetak mladića. Novinari portala dubrovacki.hr kontakirali su jednog od napadnutih vaterpolista, Tina Cvjetkovića koji je rekao.

'Pili smo kavu na trgu. Prišao nam je jedan mladić te nas pitao odakle smo. Odgovorili smo da smo iz Dubrovnika. Nakon toga njih desetak je nasrnulo na nas i počeli su nas tući. U sukobu smo zadobili lakše tjelesne ozljede'.

Dubrovački vaterpolisti, prema Cvjetkovićevim riječima, šokirani su napadom skupine mladića koje je kako on kaže, očito razljutio njihov odgovor da su iz Dubrovnika. Vaterpolisti su se vratili u hotel gdje su čekali policiju kako bi ih obavijestili o ovom incidentu.

Iako je teško govoriti o razlozima napada na vaterpoliste, moramo spomenuti da se koji kilometar južnije igrala nogometna utakmica Zagreba i splitskog Hajduka, pa su domaći huligani vjerojatno 'tražili' navijači splitskih 'bilih'.