TVRDE ŠPANJOLCI

Druga strana priče o Barceloni i Rakitiću: Ivan je taj koji je rekao NE!

18.07.2017 u 16:08

Bionic
Reading

Iako sportski direktor Barcelone Robert Fernandez poručuje da klub nema namjere davati dobre igrače poput Ivana Rakitića da bi doveo nove zvijezde, dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da je hrvatski reprezentativac bio taj koji je odbio ovu ideju u lovu na Marca Verrattija...

'Nije nam namjera izgubiti vlastite dobre igrače. Cilj nam je poboljšati ono što imamo. Imamo najbolje igrače na svijetu, želimo da budu ovdje i sretni', izjavio je u ponedjeljak Fernandez, naglasivši kako na Camp Nouu žele da Ivan Rakitić ostane.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

No, španjolski mediji iznose drugu stranu priče o 29-godišnjem veznjaku. Naime, dnevnik El Mundo Deportivo na temelju svojih izvora tvrdi da je Barcelona bila voljna dati PSG-u Rakitića u zamjenu za Marca Verrattija, no taj posao je nemoguće izvesti bez pristanka samog igrača, a on je rekao ne.

'Rakitić želi ostati u Barceloni i biti okružen najboljim igračima svijeta, predvođenih Messijem. Ne sviđa mu se ideja da bi mogao postati valuta pri razmjeni,' piše spomenuti dnevni list.

Time je posao oko dovođenja Verrattija znatno otežan, a i prije je bio prilično kompliciran, jer ga PSG očajnički pokušava zadržati u klubu. Rakitićev pak ostanak ovog ljeta na Camp Nouu je sve izgledniji...