ISTANBUL 'GORI'

Drogbi još spektakularniji doček nego Sneijderu

08.02.2013 u 21:02

Bionic
Reading

U petak poslijepodne je u Istanbul doputovao 34-godišnji Didier Drogba, nogometaš Obale Bjelokosti i veliko siječanjsko pojačanje Galatasarayja, tamošnjeg prvaka i trenutačno vodeće momčadi prvenstva

Nastupao je Drogba s reprezentacijom na Afričkom Kupu nacija, ali je u međuvremenu njegova momčad ispala, pa je Drogba ranije od očekivanog krenuo prema svom novom klubu.

Podsjetimo da je Drogba još prošle sezone itekako uspješno igrao u Chelseaju, te je najzaslužniji što je londonski klub postao prvakom Europe. Potom je Drogba napustio Stamford Bridge i uputio se prema Kini gdje je potpisao ugovor s Shanghai Shenhuom.

Taj je klub, inače, najavio da će uputiti žalbu FIFA-i na potpisani ugovor Drogbe i Galatasarayja, jer Kinezi tvrde da je taj ugovor nevaljan, te da je Bjelokoščanin i dalje igrač kluba iz Shanghaija.

'Izuzetno mi je drago što sam ovdje. Ovo je novi veliki izazov u karijeri i nova epizoda kojoj se radujem. Nadam se da će sve biti uspješno', rekao je Drogba turskim novinarima po dolasku u Istanbul.

'Našao sam se s trenerom Fatihom Terimom, ali znam ga i od ranije, kada smo igrali protiv reprezentacije Turske. Bit će ovo ugodno druženje, nadam se, s mnogo sportskog uspjeha', završio je Drogba.