ključnih 90 minuta

Drama u srpskoj reprezentaciji uoči utakmice godine, a koja ima veze s Hrvatskom! Zbog koronavirusa 'orlovima' otpao jako važan igrač

12.11.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Večeras se u Beogradu od 20.45 sati igra dvoboj nogometnih reprezentacija Srbije i Škotske, a s koje pobjednik odlazi na Euro, u skupinu u kojoj su Engleska, Hrvatska i Češka

U finalu doigravanja za odlazak na Euro 2020, ali koje će se igrati sljedećeg ljeta, snage će odmjeriti Srbija i Škotska. Dvoboj je to kojeg s posebnim zanimanjem pratimo i mi u Hrvatskoj, jer pobjednik ovog ogleda bit će četvrti sudionik skupine u kojoj su već Dalićevi izabranici, te Englezi i Česi.

Nakon što su u Srbiji strahovali hoće li talijanski klubovi pustiti srpske reprezentativce na ovu utakmicu, pa su na kraju ipak odahnuli, jer u Beogradu su se pojavili svi koji su trebali, na dan utakmice ipak je stigla loša vijest za izbornika LjubišuTumbakovića.

Naime, veznjak engleskog Premier ligaša Crystal Palacea, Luka Milivojević, dobio je još jedan pozitivan nalaz na koronavirus, i automatski je udaljen iz reprezentacije.

Kako javljaju mediji iz Srbije, NS Srbije je postupio u skladu s propisima Uefe i protokolima te organizacije, pa je Milivojević odmah po primitku rezultata testiranja napustio sportski centar i sada je u kućnoj izolaciji.

Dan nakon što je obavljen prvi pozitivan test, vezni nogometaš je napravio i drugi, kontrolni, koji je također pokazao prisustvo virusa.

Inače, nakon što je utvrđeno da je Domagoj Vida zaražen koronavirusom, ali i da je takav igrao prvo poluvrijeme protiv Turske, u srpskim se medijima provlačila riječ - skandalozno.

Na njihovu žalost, sada im se bumerang vratio.